Jonas Bergman

Ekonomikonsult

Med erfarenhet som taxichaufför känner Jonas Umeås gator som sin egen ficka, vilket säkerställer att han navigerar dina ekonomiska utmaningar med lätthet. Utöver sin expertis inom ekonomi är Jonas en entusiastisk brädspelare, alltid redo att ta sig an utmaningar med strategiskt tänkande och en tävlingsinriktad inställning.

Jonas är känd för sitt lugna sätt och omtänksamma natur och representerar den perfekta mixen av professionell kompetens och personlig touch. Jonas guidar dig genom din ekonomiska resa med precision, empati och en touch av lokal charm.

Jonas Bergman

Ekonomikonsult

Med erfarenhet som taxichaufför känner Jonas Umeås gator som sin egen ficka, vilket säkerställer att han navigerar dina ekonomiska utmaningar med lätthet. Utöver sin expertis inom ekonomi är Jonas en entusiastisk brädspelare, alltid redo att ta sig an utmaningar med strategiskt tänkande och en tävlingsinriktad inställning. Jonas är känd för sitt lugna sätt och omtänksamma natur och representerar den perfekta mixen av professionell kompetens och personlig touch. Jonas guidar dig genom din ekonomiska resa med precision, empati och en touch av lokal charm.