Resulterna är din norrländska ekonomiavdelning som erbjuder kunden möjlighet att växa på plats.

Stenhårt fokus på resultat

Resulterna arbetar nära. Det betyder att vi kommer ut till er företagare, har kontinuerliga avstämningsmöten och tar reda på era unika förutsättningar och behov. Att arbeta tillsammans med oss är tryggt, enkelt och smidigt. Vi fokuserar stenhårt på era uppsatta mål! Alltid till ett fast månadspris!

Resulterna erbjuder allt ifrån redovisningsassistent till ekonomichef. Vi är nyfikna på er verksamhet och skräddarsyr ekonomiavdelningen utifrån just ert företags behov. Målsättningen är att upprätta samma närhet till er företagare som en traditionell ekonomiavdelning har till sin VD. Resulterna hanterar kundreskontra, leverantörsreskontra, löpande bokföring, lön, bokslut, årsbokslut, skatteberäkning, årsredovisning och deklaration. Vi budgeterar, följer upp, analyserar och skapar prognoser. Vad behöver ni? Resulterna står för ärlighet och kvalitet och vi utlovar bästa möjliga leverans!

Affärsidé

RESULTERNA är företagarens engagerade ekonomiavdelning som fokuserar på resultat. Vi arbetar nära, är nyfikna på din verksamhet och tillför erfarenhet och kunskap.

Vi hjälper företagare nå bättre resultat genom att vara nära.

Erica Wassberg, Resulterna

Erica Wassberg

VD / Senior ekonomikonsult / Controller

erica.wassberg@resulterna.se
090-690 46 01

Petra Romar Sundström

Ekonomikonsult

petra.romar.sundstrom@resulterna.se
090-690 46 07

Linda Nilsson

Ekonomikonsult

linda.nilsson@resulterna.se
090-690 46 09

Anneli Norlund

Junior ekonomikonsult

anneli.norlund@resulterna.se
090-690 46 02

Ebba Hellquist

Junior ekonomikonsult

ebba.hellquist@resulterna.se
090-690 46 06

Så här blev vi Resulterna

Vi har i flera år märkt av att företagare under tillväxt har ett behov av att få ut mer av sin ekonomipartner. Löpande redovisning och utmailade resultatrapporter räcker inte!

Vår resa har bara börjat.

Resulterna är inte ett färdigt arbete än, vi vill växa till en trendsättande aktör på Umeåmarknaden. Utvecklingen skenar iväg i alla branscher runtomkring oss, men då det kommer till att hantera ekonomi händer inte så mycket. Det är dags att ändra på det.