Vill du utvecklas

 och ta ett nytt steg i din karriär?

Karriär hos Resulterna

Vi är våra medarbetare och vi arbetar varje dag för att vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss upplever du passion, snabba beslut, kreativitet och ständig utveckling. Välkommen!

Vi tänker utmana branschen genom att erbjuda ett modernt och nytänkande ekonomilag till företagare som vill ha mer av sin ekonomipartner!

 

Är du vår nästa ekonomikonsult?

Resulterna erbjuder dig nu möjligheten att arbeta för ett företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vi utmanar ekonomi- och redovisningsbranschen genom att erbjuda en modern och nytänkande ekonomiavdelning till företagare som vill ha mer av sin ekonomipartner.

Att arbeta som ekonomikonsult innebär att du jobbar ute tillsammans med kund, nära kundens verksamhet. Resulterna fokuserar stenhårt på kundens resultat! Det innebär att du utöver din ekonomikompetens måste ha en god förståelse för företagande och entreprenörskap och vara genuint nyfiken på verksamheten bakom siffrorna!

För att trivas hos Resulterna är det viktigt att du motiveras av utveckling, förändring och utmaning.  Hos oss är du med och styr, vilket ställer stora krav på dig då det gäller driv, beslutsamhet och mod.

Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Det innebär också att du både kommer att ha eget och delat kundansvar beroende på storlek på kund. Hos Resulterna arbetar vi som ett lag och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Vi är såklart intresserade av vad du gjort tidigare, vilka jobb du haft samt vad som är din spetskompetens. Mest av allt är vi dock intresserade av vem du är. Vi utgår ifrån att ditt CV är tillräckligt rätt för att fixa jobbet, det som kommer att bli avgörande är din personlighet.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Vill du vara med?

Skicka gärna in din intresseanmälan!
Vi är nyfikna på vem du är.

Fast månadslön. Kollektivavtal via Unionen.

Du är välkommen att skicka in din intresseanmälan via e-post: jobb@resulterna.se

Hos oss är vi:

ärliga, nyfikna och nära!

Har vi glömt någon?

Vi känner på oss att det kommer att snurra på ganska fort för Resulterna. Som utmanare i branschen behöver vi kontinuerligt tänka om och tänka nytt. Och i takt med att vi växer kommer även behovet av ny kompetens till laget att finnas. Du kanske är helt rätt person, med helt rätt driv för Resulterna, men ingen av ovanstående roller passar in för just din specifika kompetens. Då vill vi att du spontansöker till oss!

Resulternas initiativtagare Erica